Alla <3ans!

14 Februari - Alla hjärtans dag, en dag precis som alla andra fast lite annorlunda, för vissa. Inte för mig, stall och arbete har stått på schemat! Mina killar fick en mysig promenad i solen i morse innan jag åkte till gb och hade PROdans! En lagom jobbig dag, dock en förvirrande sådan då vi är på gb onsdagar och är absolut inte hemma till kl 20! =P Hoppas det rättar till sig imorgon!

Har under dagen diskuterat mycket "enhandsarbete" med mamma. Vad kan man inte göra med en hand?! Tja, egentligen kan man göra det mesta bara viljan finns men vissa saker kommer jag inte kunna.
Ex: sätta upp håret med en tofs - önska mig lycka till!
Knäppa bhn - jag ska dock prova göra det, kanske kan lyckas?
Borsta tänderna - totalt omöjligt med vänstern, tur man kan använda eltandborste!
Ta på tajta byxor - kommer om inte annat bli jäkligt svårt!
Utöver detta så ska jag nog klara av att göra mina vanligaste måsten. Tjuvtränar faktiskt lite redan så det inte blir en hel chock sen när armen sitter fast och jag faktiskt inte Kan använda den!
Damen på operationsplaneringen gissade på optid i april månad, håller däremot tummarna för ett återbud så jag kan få det tidigare!! Vill kunna ha lite sommar iaf =)


7 Februari

Dagen jag väntat Läänge på är äntligen här! Har varit och röntgats innan och nu väntar jag bara på att klockan ska gå så jag får träffa läkaren, 30 min till! Axeln gör dödligt ont idag efter att jag självmant - är man korkad så är man =S - dragit den ur led. Allt för att det ska hända något, det är drygt att ha ont alltid.. Hoppas på att fortsättningen av utredningen går fortare än den gjort hitintills! Återkommer med besked från läkaren senare!

Igår blev det en långdag med Emmson - Center Syd, Tacokväll och soffhäng! Minst sagt trevligt, även om "tanten" somnade innan klockan hann bli 20.30 ;)


RSS 2.0