Måndag!

Ny vecka - Nya tag - Nytt liv!

Fom idag ska jag vara nyttig, sluta med godis, kakor, läsk osv. Nu ska de bli hårdträning på allvar! Veckan börjar med (troligtvis) styrketräning senare. Imorgon har jag bokat in ett Core pass och fredag ett Step pass. Lördag blir de dans till SANNEX =D Utöver de har jag planerat mycket ridning och longering av Lilleman. Jäklar vilken form jag kommer bli till sommaren! Eller nått ^^,

Helgen har varit bra - Donken och bio i fredags. Taco och dans i lördags. Jobb, stallmöte och Fondue igår. Man ska definitivit inte klaga över att jag inte har det bra! =)
Mina Vackra <3

Torsdag

Idag har jag varit både lat och duktig =)

Förmiddagen spenderades i soffan med en bra film, vid 13 åkte jag ut till stallet och motionerade Lilleman - han fick sitt första riktiga pass i longering. Det gick mestadels bra, han var förvirrad som fasen stundtals vad han skulle göra men lyssnade för de mesta på mig. Då blev han istället stark som en oxe och fick en jäkla fart på de små benen! =) Men är supernöjd med honom. Avslutade passet med att gå bort till vagnen som står på gården och så fick han stå mellan skaklarna och känna dem mot sidorna, funkade väldigt bra! Blev lite rädd första gången han kände att han var "fast" men reagerade inte värre än att gå framåt!
http://www.youtube.com/watch?v=zsLAfaaOjEQ

Efter stallet blev de en tur bort till gymmet. Började med att sola 20 min! Satan vad skönt säger jag bara =D Dagens pass bestod av styrketräning i maskinerna. Följde mitt träningsschema och orkade betydligt fler repetioner än förra gången! Nästa tillfälle ökar vi vikten!

Tänker på stackars UAM som ska träffa Mr Doktor imorgon =/ ;)

Tisdag!

Vilkan dag =D Åkte med Emma när hon hade provkörningsrunda på jobb - blev väl en 40 mil och massa skratt! Kan inte annat än va kul när EP's Duo umgås!


Snabbt hem, lite mat i magen sen vidare till stallet. Intag idag så satte en jäkla fart så jag blev klart till 17 - då tog jag ut min Vackring på gången och gjorde iordning för ridning =D <3 Han skötte sig bra mycket bättre än jag trodde, lite på tårna i början och lite stel men jag är mer än nöjd!! Inga tecken på ömhet i hoven heller, snacka om lycklig Petra =D
0905


Kvällen fortsatte med en gruppträning på gymmet - Core stod på Schemat. Ett pass jag ska försöka vara med på fler gånger. Grymt jobbigt för musklerna i mage, rygg och ben - men ack så effektivt!


Nu ska denne svensken gå och sova - Ny dag nya möjligheter imorgon =)

Måndag!

Har blivit lite lite bloggning sista dagarna, dax att ändra på de

Fredag - En toppendag!
Hovis kom på morgonen och mina pojkar fick komma ut igen =D Fortsatte sedan till gymmet där de blev ett lätt konditionspass, till stallet igen och plocka in innan jag, Emmson, Mamma och Göran styrde mot Höör för middag på Jernkällan och sen Bowling. Snacka om att man inte är lika bra i verkligheten som på wii! =P Kvällen avslutades hos Emma och massa snack!

Lördag
En hyfsat lugnt dag. Var på jobbet en stund och träffade ett par som ska ha fest hos oss den 14 Maj - trevligt! Efter de blev de dusch och fix innan de blev middag i Stehag och via Eslöv till Dammstorp och SANNEX =D Inte kanonmycket dans men himla trevligt ändå!

Söndag
Träffade en personlig tränare och gick igenom ett bra träningspass till mig, nu jäklar ska kroppen trimmas! Efter de blev de stallet och intag av alla hästarna innan Lilleman fick sig en omgång med borsten - jäklar vad han fäller just nu =O Kvällen fortsatte hem till Tomas där han bjöd på mat och en film!

Dagen bjuder inte på allt för mycket, jag ska träna och sen ska hästarna få lite uppmärksamhet. =)

Presentation!

Har inte presenterat mina djur än så idag känner jag att det är dax!

Saint Michael xx
"Micky, Vackringen, Hjärtat, Gangster" Kärt barn har många namn! Denna kille är en vallack född 28 April 1995. En mycket go individ med en arbetsvilja som inte går att beskriva med ord. Han älskar att arbeta och försöker i alla lägen göra rätt. Trots detta är det en väldigt svår häst att rida, han har många knappar som jag fortfarande inte hittat helt trots vi snart varit ett ekipage i 5 år! Den 6 maj 2006 hämtade vi hem honom, min lyckligaste dag hitintills. I all hantering är han den snällaste som finns, min egna gentleman! <3
Denna man har hjälpt mig genom många perioder i livet som inte varit kanon och utan honom vet jag inte vad jag hade varit för människa idag. Han har visat för mig att de alltid finns någon som ställer upp, som alltid finns vid min sida och lyfter mig när jag behöver hjälp.
Det finns inget som slår en tur ut på ängarna tillsammans med min Vackring. Han, jag och friheten <3 Känslan av att galoppera över de öppna fälten i ett totalt samspel är inget som går att förklara - de måste upplevas!!
Lilleman! De senaste nyförvärvet till gruppen är en liten shettiskille på ca 7 år. Denna grabb fick jag hem den 10 december 2010 och sen dess har han etsat sig fast i mitt hjärta, trots att han är ett monster ibland ^^, Först och främst ska vi lära känna varandra ordentligt sen är min tanke att han ska köras in till våren!

Ny design! =D

Tack så mycket Anna (annasplace.se) för hjälpen, blev kanonbra!! =D

Nu ska bara min jäkla förkylning försvinna så jag kan komma igång med de nya livet jag planerat, ingen hitt att försöka träna när jag är sån här.. Blir mycket dator arbete istället för tillfället.

Borstade lite på min Vackring när jag var i stallet och tog massa bilder på hur han ser ut i kroppen just nu, sen har jag tänkt försöka ta nya bilder en gång i veckan för att se hur han ändras! Var inte halt när jag tog ut honom ur boxen idag så hoppas på de bästa till hovis kommer igen <3

Kvällen innebär översättningsskrivande och troligtvis en stund på Granbacken. =)

Alla hjärtans dag

En vanlig dag som alla andra för mig, men så mycket mer för andra..

Har varit dålig med bloggnigen men finns inte mycket att säga. Skulle ju börja med hästarna i början av förra veckan men blev istället en gipsad hov och boxvila - tjoho!! Micky har blivit alldeles för hårt verkad på ena framhoven.. Så nu blir de vänta till torsdag så kommer hovis igen så får vi se hur de är då. Tack och lov klarar han boxvilan ganska bra så länge Lilleman är kvar hos honom =)
Denna veckan blir de massa plugg och jobb sen lov och efter de börjar det riktiga allvaret! Jag ska klara de!!! =D

Verkar som om jag kan få hjälp med en snygg design på bloggen med, blir ju mycket roligare att blogga om de ser bra ut!

Måndag!

Gårdagen var helt underbar när jag äntligen fick träffa Emmson!! =D Satt och snacka hur länge som helst om allt och inget, gick till bykrogen och åt, sen snacka vi lite till! Var väl hemma vid halv tolv igår! Nu är de som det ska vara!
Blir mer Emma idag då jag strax ska köra bort dit sen åka med henne och hämta lite saker! =)

I övrigt har de inte direkt varit en toppendag.. Min vackra markerade lite när jag var ute igår men idag var han riktigt halt.. =/ Kände och klämde men verkar som om de "bara" är en liten hovböld. Mulle gav mig tips på hur jag kunde göra så hon kommer ut imorgon och hjälper mig! Tack <3
Lille man har fresten börjat med en rolig/skum sak som jag ska försöka filma imorgon så ni kan få se =P

Nystart!

Nu blir de nystart med bloggen.. Ska försöka få rätt på en trevlig design sen jäklar! =)
Inte bara på bloggen blir de nystart, utan även i livet. Träningen ska dras igång igen, hästarna ska sättas igång och skolan ska få ett nytag!


Ikväll ska jag äntligen få träffa min Emmson!! =D Som jag längtar att denna veckan skulle ta slut så hon kom hem från sin, jäkla, semester!! Innan dess blir de stallet och ta hand om mina vackra pojkar! <3

RSS 2.0