Vackringen

Min fina kille har fått ta de lugnt sen i lördags, tiden har helt enkelt inte räckt.. Idag fick han äntligen komma ut och röra på sig. Va så jäkla varmt så valde att låta honom gå lös i paddocken. skitkul sa han och busade till och med lite! Funderar på att löshoppa i nästa vecka! =)




När vi var klara fick de bli en omgång med slangen! Massa som hände runt om, men trots de stod han på hängande grimskaft och njöt! <3 Fina fina hästen!

Dagarna de går..

Snart går vi in i första dagen i Juli månad, tiden går så grymt fort - va ju inte så länge sen man längtade efter sommaren. Snart är den ju över igen!?

I tisdags åkte jag och min vän till Ullared och Gekås, lite snabbt bestämt på måndagen =P Men trevligt hade vi!
Hittade en buttericks affär, Emmson kunde ju inte hålla sig från att prova!
Aj Lajk ;)



I övrigt så jobbar jag på. Både på verket och på Granbacken. Tiden räcker inte riktigt till men va fasen gör de?! Mina kollegor är grymt härliga så jag klarar mig genom dagarna trots tidiga mornar =P

Snart är de MALUNG =D Bara 16 dagar nu, helt galet! När vi börja räkna på de va de liksom 16 Veckor!! Fröken virrig här får ju snart börja planera!

Helt virrigt inlägg men va fasen gör de? Jag skriver iaf!
Nu ska jag och Tomas ut och gå en sväng! Vi ses!

Tankar

Efter den tragiska olyckan som hände Johanna Grant, johannagrant.se, och hennes fina ponny Chaboukie har jag tänk massor på hur jag kommer reagera den dagen mina fina killar inte längre finns med mig. Hur ska jag kunna fortsätta min vardag utan dem, de är ju större delen av den.

När jag och Annethe var ute och red igår diskuterade vi ämnet lite. Kommer jag kunna skaffa mig en annan häst att rida efter Micky försvinner från mig? Nä, de tror jag inte. Inte i dagsläget iaf. För den hästen är mer speciell än någon annan. Hur ska jag kunna hitta en annan häst som står kvar lös där jag placerar honom, varesig de gäller gången, boxen, ute på heden eller till och med när jag spolar av honom. Hur ska jag kunna hitta någon annan häst som litar på mig så otroligt mycket och gör det jagg ber honom om. Som står helt still i gången trots takbygge, men som blir orolig när jag lämnar hans sida, för att bli lugn direkt när jag kommer tillbaka. Som in princip väntar med att äta tills man sagt varsågod.

Jag tror aldrig att jag kommer hitta en annan häst som jag litar på så mycket som jag litar på Micky. Jag vågar låta honom löpa på heden i full fart, för jag vet att han stannar när jag säger att han ska, även om han inte alltid vill. Jag tvekar aldrig en sekund på honom när de gäller all hantering, han är någon av de snällaste jag mött. Hur ska jag kunna få de igen?

Idag när jag gick runt i stallet för mig själv funderade jag på hur jag helst hade velat se min Vacka häst få vandra vidare och kom väldigt snabbt fram till de. Hade jag fått bestämma skulle han få somna in i ett galoppsteg ute på heden, där han trivs som allra bäst. Ett stort blodkärl som sprängs och han inte hinner må dåligt eller känna någon smärta utan bara gå från en plats till en annan i ett andetag. De är säkert helt absurt att tänka så som jag gör, men jag vill att min häst ska kunna må bra ända in till de sista steget.

Sen har jag ju min fina lilla Prins med, han är yngre så de tankarna har inte börjat komma upp på samma vis med honom. Men trots att jag bara haft honom i ca 6 månader kan inte inte tänka mig hur de skulle vara utan honom. Så fort jag kommer ut i hagen kommer han emot mig och vill mer än gärna lägga huvudet i min famn en stund. Han älskar att arbeta och vill alltid göra rätt! Han är nog utan tvekan den mest arbetsvilliga individ jag träffat hitintills.

Utan mina fina killar hade jag varit en helt annan människa än den jag är idag, de har påverkat mig på ett sätt jag inte kan beskriva! Tillsammans är vi oslagbara <3




Jag älskar er så det gör ont! <3

RSS 2.0