Paddan is The skit!

Tjoho! Kan skriva blogginlägg från min iPad! Dvs lite lättare för uppdatering  =)
Idag har det verkligen gått i ett! Började dagen tidigt med motion, ca 1km gå och 3,5 km jogg. Grymt skönt var det att röra på sig igen och jag ska verkligen se till att hålla det mål jag satt upp! Började sen jobba kl 9.15, var en dag med lagom mycket att göra! Såna tycker man om. Var på Pederslund ca 18.30 och då var det bara att sätta fart. Någon hade varit snäll och mocka till L så hade bara min store gris kvar, dock mockade jag ur hela boxen igår så var hyfsat rent. Strax innan 19.30 var M inne, jag hade spolat lillemans svans och bakben, hö och mat var klart till bägge och jag hade plockat fram saker för att kunna rida! Mer om det, förhoppningsvis på Micke.lilleman.blogg.se
Nu ska jag sova, blir mer imorgon! Natti =)

Fortfarande ingen fungerande app..

Min app fungerar fortfarande inte =( Och sitta vid datorn gör jag ju inte så ofta längre... Fattar inte vad felet är för har plockat bort och lagt till flera gånger... Suck, irriterande som tusan!

Livet rullar på som vanligt! Har haft semester nu 2 veckor och på måndag börjar allvaret igen, ska bli så skönt att få rutin i vardagen igen =) Ska från och med måndag ha lite annorlunda arbetsuppgifter än vanligt, bara det ska bli spännande! Hehe.

Micky jobbar på och är superfin i ridningen! Ska försöka komma sätta mig vid en dator lite oftare så jag kan uppdatera hästarnas blogg med! =) Mickylilleman.blogg.se

I helgen får jag se till att ta mig till Reslöv för lite mys, bebismys! <3 Har blivit alldeles för lite sånt de sista veckorna!

Vilken helg!!

Jisses vilken Lördag vi fick, fan vad roligt det var!! =D Vi kom till Ekebo ganska sent och festen var redan i full gång, mängder med folk kring "vår" camping så det var bara att ta en plats och hoppa in i en konversation!

Igår gjorde jag inte mycket, tog det jäkligt lugnt på morgonen och solade mest. Lämnade Ekebo först efter lunch och sen tog det sin lilla tid hem då vi fick med oss ett släp som skulle till Borlunda. Men vad gjorde det?! Jag och Katrin spelade massa rolig musik och fortsatte festen!

Idag har jag jobbat ett par timmar på dagen, så skönt att kunna gå när jag ville =P
Nu i eftermiddag har jag haft besök av Emmson och hennes brors dotter Hanna! Det blev lite ridning på Starnan för Hanna och mys med Lilleman!
När de hade åkt hem red jag ett av mina bästa pass på Micky någonsin, vilken känsla han gav idag! Galoppen var helt outstanding! <3

Emmson visade även upp sommarens måste ;)


Dålig app

Min bloggapp har lagt ner för mig och jag har inte riktigt hunnit fixa med det, men nu sitter jag vid en dator! =)


* Veckan har gått i 190 och idag är första dagen jag faktiskt hinner sitta ner med datorn en liten stund. I tisdags jobbade jag 7-16 sen hem och fixa stallet, på kvällen tog jag, Ingela, Hanna, Zorro och Lilleman en långpromenad - blev nästan 9km! Riktigt härligt att komma ut och röra på mig så "enkelt" - kände mig otroligt fräch hela turen! =)

* Onsdag bestod av jobb 7-16 + 16.30-24, inget roligt att säga om det - mer än att jag trivs så himla bra på PoG!


* I Torsdags var jag hos tatueraren och diskuterade min tatuering, kommer säkert bli toppen! Ska tillbaka i nästa vecka och kolla in vad han ritat sen förhoppningsvis fixar vi tid i augusti för att göra den! Efter besöket åkte jag till Reslöv och min andra familj <3 Mös med Lillis lite och tog en mindre promenad och bara tog det lugnt.


* Gårdagen var otroligt effektiv - sjukgymnasten på morgonen, jobb 9.15-18.15, hem fixa stallet, in och äta, ut igen och red Micky lite barbacka, in och färga Emmas hår, ut igen och körde Lilleman en sväng, fodra och natta hästarna sen in och sova! =P


Dagen innehåller lite mindre dock otroligt rolig! Ska ta mig ut i stallet nu sen i em drar jag mig mot Borlunda för mat och fix och ikväll intar jag och Katrin Ekebo festivalen =D Taggad som fan!


Trevlig Lördag folket, det ska jag ha!!

Vi jobbar på!

Varit fullt ös idag, härligt! Dagen började med massören kl 8, jobbet efter sen stallet och fixa till M, mat och till sist joggningtur med Lilleman =)

På jobbet idag har det verkligen varit fullt upp, mycket folk och saker att göra hela tiden! Dock gick allt som kunde fel när vi skulle stänga! Tog mer än dubbelt så lång tid idag, galet!

Nu ikväll tog jag Lilleman med mig och promenerade/sprang "Vasaholmsrundan", totalt ca 5,4km! Känns helt okej just nu men imorgon gör sig nog träningsvärken påmind! =P
Nu ska jag hoppa in i en dusch sen soova, jobb 7-16 imorgon! Då blir det lite stall innan jag förhoppningsvis sticker en sväng till gymmet!

Natti natti folket, vi hörs! =)


Vi gör ett nytt försök!

Ligger här i gräset och har det bra!

Min kära bästa vän har motiverat mig att komma igång igen genom att själv blogga! Så nu ska jag inte vara sämre ^^,
Kommer använda bloggen mycket till att dokumentera mitt mål för resten av året - minska i vikt och omfång, äta hälsosammare och utnyttja min tid på ett bra sätt! Hästarna kommer få en egen blogg så det kommer det inte bli massor av, detta för att Alice också ska kunna skriva om vad som hänt med Micky =)

Nu ska jag gå in och duscha och äta efter min morgonrunda. I eftermiddag sen blir det kalas innan jag äntligen åker till mina fina killar - inte träffat dem på snart 1 vecka =(


RSS 2.0